ROTI HOUSE

ROTI HOUSE Surinaams en Indiaas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2529 beoordelingen
9 mei 2021 om 11:06 eten was aangebrand... not kidding you. chicken was black. will never order there again. zou zuur en tomaat bij zijn maar klopte ook niet.
8 mei 2021 om 1:54 Heb heerlijk gegeten lekker volle bak. Netjes op afgesproken tijd bezorgd vriendelijke bezorger en goed service. Ga hier vaker bestellen. Top
2 mei 2021 om 13:34 I live a little further away. So it took 30 min to deliver. I am impressed by the taste, delivery time, freshness, kind service & the portions. I absolutely don’t get the bad reviews for this place, haters? The food quality vs prices are excellent as
1 mei 2021 om 21:01 Heerlijke gerechten!!!
1 mei 2021 om 15:37 Eten was niet vers, proefde zuur en was volgende dag bedorven Ook was de saus vergeten. Zonde van het geld
29 apr 2021 om 20:19 Heel lekker en snel bezorgd.
29 apr 2021 om 14:27 Prima roti ga zeker vaker bestellen
25 apr 2021 om 19:42 Heerlijk gegeten , wij verkeerden in Tropische sferen
23 apr 2021 om 17:51 Optijd gebracht en lekker gegeten
22 apr 2021 om 18:32 Superslecht . En totaal andere smaak en kwaliteit dan vorige keer. Andere kok ? Wat een gepruts !
21 apr 2021 om 15:35 Ik ben zeer tevreden.TW